Zadarmo nebo se slevou: Humble Choice a útěk z vězení zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Humble Choice 

S Humble Monthly je konec. Toto předplatné, v rámci kterého jste každý měsíc dostávali několik her včetně velkých titulů, nahradila novinka jménem Humble Choice. Funguje na podobné bázi, ale pár věcí se přeci jen změnilo.  

tomb_raider_8.jpg

Každý měsíc je v nabídce Humble Choice 10 her. Podle toho, jaký typ předplatného máte, si můžete vybrat určitý počet her, které se následně zařadí do vaší knihovny. Tento měsíc mezi ty nejlákavější kousky této nabídky patří Shadow of the Tomb Raider a Blasphemous.  

Se základním předplatným Lite za 5€ si ale vybrat nemůžete ani jednu. Na druhou stranu ale máte přístup do knihovny Humble Trove. Ta momentálně zahrnuje přes 90 titulů, ke kterým máte přístup neustále, pokud máte aktivní členství a jejich množství bude postupem času narůstat. K tomu se ještě přidává 10% sleva do Humble Store.  

Základní členství stojí 14€. Tady už máte i možnost výběru z výše zmíněné desítky her. Celkem si s tímto typem předplatného můžete vybrat tři tituly. Nechybí ani přístup do knihovny Trove a 10% sleva podobně jako u levnějšího stupně.  

Na závěr tady máme Premium členství, které vás vyjde na 18€ měsíčně. V tomto případě si z nabídky můžete vybrat hned 9 her a stejně jako u předchozích předplatných máte přístup do Humble Trove. Sleva na Humble Store v tomhle případě narůstá na 
20%.  

Jak se vám novinka od Humble Bundlu líbí? Je to podle Humble Choice dobrým pokračovatelem nebo mělo Humble Monthly lepší myšlenku? 

Diskuze (4) Další článek: Sledujte přímý přenos z udělování cen The Game Awards 2019

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,