Zadarmo nebo se slevou: Letní akce na Steamu a příběhovka zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Letní slevy na Steamu 

Pokud jste si něco plánovali doplnit do knihovničky na Steamu, tak přišel ten pravý čas. V úterý totiž odstartovala velká letní slevová akce. Ať už jsou ve vašem seznamu přání jakékoliv tituly, je tady velká šance, že většina z nich bude součástí této akce.  

Z takového množství titulů je opravdu těžké vybírat. Čistě záleží na vašich preferencích. Ostatně, tak to funguje u každé takové akce, ale tentokrát je to ještě trochu více znát. Letní slevy zahrnují nejrůznější herní žánry od tahových strategií po FPS střílečky. Mezi tradiční velká lákadla patří například Grand Theft Auto V, které si můžete pořídit za 15 euro. Vedle toho tady máme třetího Zaklínače spolu se všemi datadisky za stejnou cenu.  

33307792701_bd935b1ea4_o.png7.jpg4.jpg3.jpg

Nechybí ani hry od českých tvůrců. Kingdom Come: Deliverance od Warhorse Studios vás vyjde na 18 euro. I pár adventur od Amanita Design se tady najde. Ať už prahnete po Samorostu, Machinariu nebo Chuchlovi, tak ceny těchto titulů se pohybují kolem 4 eur. Nechybí ani Blackhole od FiolaSoftu za 2,24 eura.  

Ze strategií bychom pak vybrali například výborný Darkest Dungeon. Za necelých 7 euro získáte hru, která vás zabaví na desítky hodin. To je i případ obou dílů Divinity Original Sin. První můžete mít za 12 euro, zatímco druhý vás vyjde na 27.  

Letní slevy na Steamu končí 9. července. 

Diskuze (3) Další článek: Mobilní Harry Potter vydělal první den semdkrát méně než Pokémon GO

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,