Zadarmo nebo se slevou: Letní festival a Rainbow Six zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

GOG – Summer Sale Festival 

Zatímco ostatní velká studia se v těchto dnech připravují na každoroční veletrh E3, na GOGu odstartovaly letní slevy a že je opravdu z čeho vybírat. Nejen že po celou dobu akce je hodně titulů zlevněných až o 90 %, ale každý den se v jejich obchodě objevují časově omezené nabídky, ve kterých můžete hry získat ještě levněji.  

infinite1.jpgdiablo16.jpgdiablo17.jpgdiablo15.jpg

Není to zase tak dlouho, co se na GOGu objevily starší tituly od Blizzardu. Největší nadšení od komunity bezesporu sklidilo první Diablo. Jeho cena je sice snížena jen o 10% (8,99$), ale spolu se spuštěním letní akce k základní hře přibyl i datadisk Hellfire. Za ten už nic platit nemusíte. Pokud by to pro vás z blizzardího soudku náhodou bylo málo, tak je tady ještě bundle prvních dvou dílů Warcraftu (13,49$)

Dále bychom doporučili Bioshock Infinite. Cena, která je uvedena na hlavní stránce (15,29$), vám sice na 6 let starou hru může přijít přemrštěná, ale krom samotné hry v tomto balíčku získáte i všechna DLC. V těch se pak vrátíte do lokací známých z prvních dvou dílů.  

I když se akce týká také nových titulů, tak GOG je stále spíše o retro záležitostech. Proto nesmíme opomenout například legendární SWAT 4 v Gold Edici (5,19$) nebo původní Star Wars Battlefront 2 (3,49$). Pokud si chcete do sbírky doplnit nějaký starší kousek, tak se rozhodně vyplatí na GOG zamířit.  

Diskuze (1) Další článek: Google Stadia startuje v listopadu, do Česka se ale podívá až později

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,