Zadarmo nebo se slevou: letní slevy na Steamu a Stranger Things 3 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Steam Summer Sale

Konečně se PC hráči dočkali. Jako každý rok Steam spustil velkou letní slevovou akci a stejně jako každý rok to servery Steamu z počátku moc nezvládaly. Nyní už by ale měla být situace klidnější, takže se bez jakýchkoliv okolků můžete pustit do nakupování. 

image.png

Z nabídky se vybírá jen těžko. Součástí akce jsou stovky malých i velkých titulů. Z těch, které přímo vyzdvihuje Steam, nás zaujalo Borderlands 3 (30€). I když vyšlo už loni na podzim, tak na Steam se dostalo poměrně nedávno.

Samozřejmě se slevy netýkají jen samotných her, ale zlevněné jsou i stovky DLC. Můžete si tak pro svoji oblíbenou hru obsah, který do ní vývojáři přidávali až po vydání. Nedivili bychom se, kdyby valná většina vašich seznamů přání spadala do této akce. Jen hned neutraťte vše najednou. Tento týden tady máme ještě další akce.

Váš názor Další článek: Cyberpunk 2077 se chlubí novým trailerem a záběry z hraní

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,