Zadarmo nebo se slevou: měsíc anime a akce na remastery

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Xbox Store – Anime Month sale 

Na Xboxu právě probíhá akce, která potrvá až do konce měsíce. Je zaměřená na hry vycházející z anime nebo manga sérií, které se v posledních letech staly kromě Japonska i ve zbytku světa dosti populární.  

702cb70e-5c21-48a2-ac7b-58f7d3d92630

I když původní Naruto skončil už před několika lety, příběh jeho syna Boruta pokračuje jak v anime seriálu, tak v komiksech a hrách. Jako první tedy můžeme zmínit  Naruto SUN Storm 4 (450 Kč). Tato verze obsahuje jak původní hru, tak Season Pass  spolu s velkým DLC Road to Boruto. Pokud byste raději chtěli starší díly série, tak i ty jsou součástí akce. 

Další z populárních značek je One Piece. Na podzim v minulém roce vyšel World Seeker (720 Kč). I když je to už několikátá hra inspirovaná tímto pirátským příběhem, stále to není to pravé ořechové. Nic to ale nemění na tom, že World Seeker je jedna z nejlepších One Piece her.  

Mezi ty aktuálnější oblíbence patří My Hero One’s Justice (475 Kč). Vychází ze série Boku no Hero Academia a jedná se o bojovku, která je docela podobná Narutově SUN  Storm sérii. Zanedlouho vychází druhý díl, takže první herní adaptaci se očividně zadařilo. 

Diskuze (4) Další článek: Kingdom Come: Deliverance zdarma – unikátní příležitost získat hru bezplatně!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,