Hry zadarmo nebo se slevou: akce na PlayStation Plus a Sundered zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

PlayStation Store - Předplatné PS+ 

Kromě klasických lednových slev, o kterých jsme psali v našem minulém souhrnu slev, na PlayStation Store také probíhá akce spojená se službou PlayStation Plus. Nyní si ji můžete předplatit na rok o čtvrtinu levněji. Ve výsledku vás tedy vyjde na 1 170 Kč. Podobnou nabídku můžete najít i v nejrůznějších e-shopech. 

8ad80fc2-947c-4c0b-a481-3d5b938a2b77

Toto předplatné je nutnost, pokud chcete hrát na PlayStationu online. Mimo to dostanete ještě další bonusy jako je například cloudové úložiště pro uložené pozice, exkluzivní motivy nebo slevy. Hlavním lákadlem ale většinou bývá nabídka her, která se mění každý měsíc. Jak si je jednou aktivujete, máte k nim přístup neustále, pokud máte předplatné aktivní. Jestli jste si tedy v minulosti nějakou hru aktivovali a nyní se znovu stanete členem PS+, dostanete k ní opět přístup.  

Momentálně do této nabídky patří kolekce Uncharted a Goat Simulator, což jsou prakticky 4 hry. Série Uncharted stále patří mezi nejlepší exkluzivity PlayStationu a nejnovější díl včetně samostatného Lost Legacy také lze získat za velmi příjemnou cenu.  

Váš názor Další článek: Pokémon Direct představil nový Mystery Dungeon a expanze pro Sword & Shield

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,