Zadarmo nebo se slevou: počátek Yakuzy a kyberpunk zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Humble Monthly – Yakuza Kiwami, SoulCalibur VI a My Time at Portia 

S listopadem přichází i nabídka nových her v předplatném Humble Monthly. V minulých měsících byla nadílka opravdu bohatá a Humble Bundle v tom očividně hodlá pokračovat. Opět dostanete přístup hned ke trojici her, přičemž žánrově jsou naprosto o něčem jiném, než byly hry z předchozí nabídky.  

yakuza4.jpg

Pro nás je největším lákadlem jednoznačně Yakuza Kiwami. Máme radost, že tato série, která ještě do nedávna u nás nebyla dostupná, začíná dostávat pozornost i na našem trhu, protože si to bezesporu zaslouží. Nezoufejte, pokud jste nehráli žádný předchozí díl. Kiwami je totiž remakem jedničky, takže příběh japonské mafie si můžete rozjet pěkně od začátku.  

Vedle toho je tady bojovka SoulCalibur VI, která nedávno oslavila svoje první narozeniny. Pokud se zajímáte o tento žánr, jistě vám je série SoulCalibur známá. Příběh pokračuje, v nabídce hratelných postav najdete jak staré známé, tak nové tváře. Do toho si ze své série odskočil například i zaklínač Geralt.  

Posledním kouskem je My Time at Portia. Tato hra byla dlouhou dobu ve fázi předběžného přístupu, ale nyní už ji dostanete v plné verzi. Jde o sandbox, ve kterém krom stavby vlastního přístřešku můžete dělat desítky dalších činností.  

Váš názor Další článek: V případě úspěchu netflixového Zaklínače chystají tvůrci až 7 sezón

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,