Zadarmo nebo se slevou: pozitivní balíček a Limbo zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Very Positive Bundle 

V aktuálním balíčku na Humble Bundlu sice nenajdete AAA hry od velkých vydavatelů, ale můžete si být jisti, že nasbíraly velmi dobré hodnocení. Název “Very Positive” je totiž odvozen od jejich celkového hodnocení na Steamu.  

prison.pngunexplored3.jpegshantae2.jpegunexplored2.jpeg

Už v prvním tieru, který získáte za jeden dolar, najdete hned 3 tituly. Můžeme z nich vypíchnout třeba Unexplored. Jeho tvůrci docela nedávno oznámili pokračovaní a pokud máte rádi žánr rogue-like akčních RPG, jistě byste mu měli věnovat pozornost. 

Z druhého tieru za 5 dolarů přibude další trojice her, mezi kterými je tou nejznámější bezesporu Prison Architect. Z názvu si sami jistě odvodíte, že tady bude vaším hlavním úkolem navrhnout věznici tak, aby se z ní nikomu nepodařilo uniknout. Zdejší vězni jsou ale vynalézaví, takže to občas může být náročnější, než se zprvu zdá. 

Desetidolarový tier pak přidává už jen jeden titul navíc. Shantae: Half-Genie Hero u nás sice není tak známá, ale toto jméno jste mohli slyšet už v roce 2002, kdy vyšla její první hra na GameBoy Color. Half-Genie Hero je její nejaktuálnější dobrodružství.  

Diskuze (1) Další článek: Nový multiplayerový režim Gears 5 Versus láká akčním trailerem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,