Zadarmo nebo se slevou: Quakecon akce a dvě hry zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Quakecon Sale 

V těchto dnech probíhá velká bethesdí událost, a i když nese název Quakecon, tak jsou do ní zapojeny i ostatní značky této společnosti. Na několika digitálních distribucích (Steam, Humble Bundle, Xbox Store, GOG) se při této příležitosti rozjely velké akce, které zahrnují jak jejich starší, tak nové tituly. 

Wolfenstein Youngblood Screen 6.jpg3.jpg6.jpgdishonored_5.png

Je tady snad někdo, kdo ještě ve své knihovničce nemá The Elder Scrolls V: Skyrim? Jestli ano, tak teď máte perfektní příležitost si ho doplnit. V nabídce už najdete jen Special Edition (13,19€), která je oproti té původní o něco vylepšena. Pokud vlastníte VR headset, určitě se poohlédněte i po VR verzi Skyrimu (19,79€). Pokud by vám to náhodou ze série TES bylo málo, tak ve slevě najdete i starší díly. 

Nového Wolfensteina už si můžete zahrát, ale pokud vám unikl některý ze starších dílů, určitě stojí za to si je projít jako první. V nabídce najdete balíček zahrnující jak New Order, tak datadisk The Old Blood (9,89€). Vedle toho samozřejmě nechybí ani New Colossus (19,79€). I v tomhle případě jsou ve slevě starší díly. Třeba takový Return to the Castle Wolfenstein (1,64€) stále stojí za to.  

Tato akce zahrnuje i vedlejší série jako je The Evil Within. Velmi lákavou nabídkou pak je kompletní edice série Dishonored (20,99€), ve které najdete všechny díly včetně DLC. I když po fiasku s Falloutem 76 nemá aktuálně Bethesda zrovna nejlepší pověst, tak byste této akci rozhodně měli věnovat pozornost, protože jejich předchozí hry za to přeci jen stojí.  

Diskuze (8) Další článek: Borderlands 3 vás zvou na metropolitní planetu Promethea

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,