Zadarmo nebo se slevou: rebelové zdarma a Sonicovo výročí

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Humble Monthly - Hellblade a Moonlighter 

Tento měsíc v měsíčních balíčcích láká Humble Bundle hned na dvojici větších titulů. Předplatné vás stále vyjde na 12 dolarů měsíčně. První z nich jistě dobře znáte. Hellblade: Senua’s Sacrifice vyšel v roce 2017 a získal několik ocenění za výborné zpracování. Studio Ninja Theory na něm pracovalo několik dlouhých let, a i když tehdy ještě byli indie studiem, tak dokázali vyprodukovat hru na úrovni AAA titulů.  

Snímek obrazovky (57).pngMoonlighter (5).jpgMoonlighter (14).jpgMoonlighter (18).jpg

V této adventuře sledujete příběh dívky jménem Senua, která trpí psychickými problémy. Kvůli tomu se musíte potýkat s nejrůznějšími stvůrami a útrapami. Mimo výborné grafické zpracování si Hellblade vysloužil i ocenění za ozvučení. 

Vedle toho v Humble Monthly dostanete ještě Moonlighter. Je to akční RPG, ve kterém se skrz pradávné brány budete vydávat do různých dimenzí. Na svých výpravách sice budete nacházet vzácné poklady, ale musíte počítat s tím, že to nebude jen tak a vždy se vám někdo nebo něco postaví do cesty.  

Diskuze (1) Další článek: Judgment: z právníka detektivem (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,