Zadarmo nebo se slevou: Rozdávání Epicu nekončí a novoroční akce

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Darksiders 1 a 2 + Steep na Epic Store zdarma 

Pro Epic Store znamenal konec minulého roku velké rozdávání. Původní oznámení znělo, že během dvanácti dní se rozdá 12 různých titulů. Některé z nich už sice měli v nabídce předtím, ale i tak se někdy dostalo na docela velké kousky. To jim ale nestačilo, přišel ještě jeden bonusový den. A na nešťastné třináctce přeci skončit nemohou. Až do 9. ledna si tedy můžete do knihovny přidat rovnou trojici titulů. 

2019040621255600-D10D2AC2AEDE4E2D25CAE46B7E6326A0.jpg

Dva z nich patří do série Darksiders. První dva díly této ságy se řadí mezi jedny z nejlepších hack’n’slash akcí posledních let. Oba pak dostanete rovnou ve vylepšených edicích. Ty přinášejí nejen lepší grafiku, ale krom základní hry obsahují i veškerá DLC.  

Aby toho nebylo málo, tak svojí troškou do mlýna přispěl také Ubisoft. Sněhový Steep sice v začátcích nebyl zrovna úspěšný, ale dokázal se vypracovat na kvalitní zábavu. Zimní sporty navíc nejsou tématem, se kterým se v současných hrách setkáte zrovna často.  

Zatím není jasné, jestli tímto rozdávání her na Epicu končí. Od doby, co s tím začali, jste si mohli do knihovny přidat několik desítek her a občas šlo opravdu o výborné kousky. Ať už to bylo třeba Celeste nebo Superhot. Nedivili bychom se, kdyby i v budoucnu přišlo podobné překvapení.  

Diskuze (4) Další článek: První dva díly Darksiders a zimní radovánky Steep zdarma na Epic Store

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,