Zadarmo nebo se slevou: Xbox Game Pass Ultimate za pár korun

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Xbox Game Pass Ultimate 

Na Xboxu většinou probíhají slevy v podobném stylu, jako tomu bývá na PlayStationu. Tentokrát se ale speciální nabídka týká jejich předplatného Xbox Game Pass Ultimate. Pokud si ho předplatíte nyní, budete první 3 měsíce platit jen 26 korun. Po uplynutí této doby stojí 339 korun, ale není problém předplatné kdykoliv zrušit.  

390c0c6b-e4f4-46b8-88bf-3807d6b7211a

Součástí tohoto předplatného není jen samotný Game Pass. Spolu s tím se stanete i členem Xbox Live Gold, takže vás na Xboxu čekají každý měsíc hry zdarma, slevy navíc a hraní multiplayeru.  

A jak to vlastně funguje? Stačí si službu předplatit a můžete si stáhnout kteroukoliv hru z dostupné knihovny, která momentálně čítá kolem 350 titulů. V poslední době se navíc značně rozšířila i nabídka her pro PC, takže i když nemáte konzoli, tak předplacení stojí alespoň za úvahu.  

Diskuze (6) Další článek: Half-Life: Alyx se představuje prvním trailerem, vypadá fantasticky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,