Záhada pro Cate West

Cate West je mladá detektivka, která má za úkol rozluštit tajemnou záhadu paralyzované komunity, jež sužuje celé město a bude to právě ona, kdo se stane vaším herním převtělením v titulu Cate West: The Vanishing Files. Čeká na vás patnáct kapitol, v nichž se ukrývají různá vodítka a hádanky, co vám s trochou štěstí a logického myšlení dopomohou k vyřešení oné záhady plné neočekávaných zvratů a tří možných zakončení.

CateWest_TheVanishingFiles_01.jpg CateWest_TheVanishingFiles_03.jpg

Navíc budete mít k dispozici hned několik typů vyšetřovacích metod a spoustu možností a technik, jak se dozvědět pravdu. Velmi nadějně vypadá ovládání, při kterém se do hry zapojí originální vlastnosti Nintenda Wii. Pomocí Wii remote například budete čistit důkazy od prachu či si na ně svítit baterkou.

CateWest_TheVanishingFiles_02.jpg CateWest_TheVanishingFiles_04.jpg

Možná trochu překvapivě zde naleznete i multiplayerový mód, kde jsou hned dva režimy Story Mode a Competitive mode. V každém z nich se přitom lze soupeřit s kamarády o to, kdo je lepší detektiv. A co se týče audiovizuálního zpracování, tak vězte, že je pro vás připraveno přes tisíc různých skladeb a rovných 57 herních prostředí. Tajemnou záhadu se spolu s Cate West můžete pokusit vyřešit na jaře letošního roku.

 

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC, Wii, 3DS
Žánr: Adventury
Výrobce: Magellan Interactive
Váš názor Další článek: Burnout Paradise: první dojmy

Témata článku: , , , , , , , ,