Záhada vyřešena: Jak se Bobby Kotick dostal do filmu?

Šéf Activisionu dostal roli ve filmu a my už konečně víme proč.

Slyšeli jste někdy o filmu Moneyball? Mohli byste, přeci jen v něm účinkuje několik známých tváří - tak jmenujme například Brada Pitta, Philipa Seymour Hoffmana anebo... Bobbyho Koticka. Ano, je to tak. Šéf Activisionu hraje ve filmu s Bradem Pittem a my na to máme jedinou otázku. Jak se tam sakra dostal?

Je už tak nenasytný, že mu herní svět nestačí a cpe se na stříbrné plátno? Nebo si jen vzpomněl na své zapomenuté herecké kořeny z dětství a zkusil do toho na stará kolena praštit? Ani to či ono. Kotick ve filmu hraje kvůli charitativním účelům.

Bobbyho Koticka najdete v čase 0:17

Bobby Kotick je podle všeho dobrým přítelem režiséra filmu Benneta Millera a ten jej o účast patrně sám požádal. Kotick souhlasil, ale jen pod podmínkou, že Miller natočí film pro Call of Duty Endowment, Kotickovu neziskovou organizaci, která pomáhá válečným veteránům dostat se zpět do civilního života.

Není to krásné? Záhada je vyřešena. Pokud tedy máte rádi Activision a chtěli byste vidět Koticka v kině, zajděte si na Moneyball. Premiéra je stanovena na 1. prosince 2011.

Zdroj: Reuters
Váš názor Další článek: Odhalena sběratelská edice The Elder Scrolls V: Skyrim

Témata článku: , , , , , , , ,