Záhady a mystérie ve městečku Inaba

Persona 4 je další z řady pokračování japonské RPG série odehrávající se ve školním prostředí. Tentokrát se podíváte do japonské vesničky Inaba, kde hlavního hrdinu čeká dlouhý pobyt v přírodě. Zpočátku to vypadá jako neskutečná nuda, ale krátce po příjezdu do města se objeví zprávy, že místní hlasatelka televizní stanice byla zabita. Příčina smrti: neznámá. Inaba a všichni její obyvatelé jsou náhle uvrženi do chaosu a stává se z něj absurdní místo.

Persona4_PS2_0148.jpg Persona4_PS2_0149.jpg

Začínají se množit bizarní zločiny a na vás pak logicky bude, abyste všechno uvedli do starých kolejí. Naštěstí v tom nebudete sami, pomocnou ruku přidají vaši spolužáci, kteří se tajemných úmrtí ani nadpřirozených sil nebojí. Přátele budou ostatně hodně důležití, protože si s nimi musíte budovat vztahy, abyste následně získaly bonusové vlastnosti a předměty, pomohou vám v boji a v neposlední řadě mohou pozměnit tok událostí.

Persona4_PS2_0150.jpg Persona4_PS2_0153.jpg

Tvůrci se dušují, že hrací doba se bude pohybovat okolo šedesáti hodin čistého času. Za tu dobu musíte najít a přemoct viníka, co má na svědomí brutální sériové vraždy a pokusit se přitom zůstat na živu. Roztomilý to úkol. Na závěr jen doplníme, že datum vydání bylo stanoveno na 9.12., což je už zítra, takže jestli jste majiteli konzole PS2 a máte zrovna na útratu 39.99 dolarů, můžete si hru koupit. V krabici navíc dostanete i CD s originálním soudtrackem.

Persona4_PS2_0158.jpg Persona4_PS2_0161.jpg
Persona4_PS2_0166.jpg Persona4_PS2_0170.jpg
Persona4_PS2_0186.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: iPhone
Žánr: Akce
Výrobce: Atlus | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 13. března 2009
Váš názor Další článek: Žebříček nejkradenějších her

Témata článku: , , , , ,