Zahrajte si o víkendu zasněžený Steep zcela zdarma

Stýská se vám po zimě? Nezoufejte, tento víkend si můžete zahrát sportovní hru Steep zdarma.

Steep je hra založená na zimních sportech. Můžete zde lyžovat, snowboardovat či paraglidovat v otevřeném světě. Hru vydal Ubisoft v prosinci minulého roku a již jsme se dočkali několika rozšíření, zejména Alp a Aljašky.

Zatímco zima své noty již odehrála a momentálně je jaro, můžete si na minulé roční období ještě zavzpomínat. Steep bude tento víkend k vyzkoušení zdarma, a to na Xbox One, PS4 i PC. Dostanete přístup do plné hry pouze s časovým omezením.

U nás si budete moci zkušební verzi zahrát v pátek 10. března od 8 hodin ráno na Xbox One a od 18 hodin na PS4 a PC (přes Uplay). Zkušební verze pak končí v pondělí v 8 hodin na Xbox One a v 18 hodin na PS4 a PC.

Během víkendu zdarma se navíc standardní edice Steep dočká 50% slevy. Gold edice se na Xbox One zlevní o 40 % do 13. března, na PS4 se zlevní stejně, ale až do 20. března. Na PC bude mít standardní edice i gold edice 50% slevu až do 14. března.

Nutno zmínit, že veškerý váš pokrok ve hře se uloží a pokud si ji koupíte, budete moci volně navázat. Pokud však chcete hrát online na konzolích, potřebujete Xbox Live Gold nebo PS Plus.

 

Diskuze (1) Další článek: Finální DLC The Ringed City pro Dark Souls 3 se chlubí krasnými obrázky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,