Zahrajte si tento týden TESO na Xboxu One zdarma

The Elder Scrolls Online bude od středy 23. listopadu do neděle 27. listopadu k vyzkoušení pro všechny majitele Xboxu One zdarma.

Minulý týden si mohli hráči na PS4 a PC užívat nádherné procházky Tamrielem díky možnosti vyzkoušet si MMO hru The Elder Scrolls Online zdarma. Na řadu konečně přichází i vlastníci Xboxu One, kteří si budou moci hru tento týden zdarma vyzkoušet od středy až do neděle. Jediným háčkem je nutnost vlastnit členství Xbox Live Gold.

Jelikož se The Elder Scrolls VI jen tak nedočkáme, určitě stojí za to hru vyzkoušet. Jen se připravte na to, že hra zabírá asi 71 GB místa. V případě zkušební verze platí, že veškerý váš pokrok bude uložen a po případné koupi hry na něj budete moci bez problémů navázat.

Hra se v rámci této akce dočká také slevy, kterou však zatím přesně neznáme. Připomínáme ale, že TESO funguje již od poloviny března minulého roku bez nutnosti platit měsíční poplatky. Platit je sice můžete, ale pouze vám to zajistí členství ESO Plus, díky kterému se dočkáte některých bonusů.

Váš názor Další článek: Loď v Mass Effect Andromeda nebude mít načítací obrazovku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,