Zahrajte si za Gerarda Butlera

Originální filmy jsou v dnešní době stejně vzácné jako originální hry. Čas od času se ale objeví nějaký ten schopný režisér, jenž dokáže příjemně překvapit, a ukázat tak světu, že se stačí jen trochu snažit. A když jsou ti režiséři dva, je úspěch téměř jistý. Stejně jako v případě dua Neveldine a Taylor, kteří debutovali parádní šíleností Crank (česky Zastav a nepřežiješ).

Tihle pánové se totiž rozhodli natočit snímek s výmluvným názvem Gamer, díky němuž se podíváme do světa, v němž hranice mezi videoherním průmyslem a relaitou téměř zmizela. Hráči tak mají možnost ovládat živé lidi (vězně, abychom byli přesní), s nimiž se jim následně daří posouvat žánr first-person stříleček na zcela jiný level. Zní to zajímavě, že?

Hlavní role byla ve filmu svěřena Gerardu Butlerovi, jenž už nechce být loutkou v rukách nějakého upoceného teenagera, a tak se rozhodne prostřílet si cestu na svobodu. A jak to tak vypadá, dost možná bychom si za něj mohli zahrát i v herní adaptaci. Ta sice ještě nebyla oficiálně potvrzena, ale látka jako je tato si o předělávku přímo říká.

Zdroj: Joystiq

Váš názor Další článek: Nový Max Payne bez vlasů