Zahrejte si GoW klon na iPhonu

Firma Gameloft, známá pro své mobilní a handheldové hry, přinesla na iPhone doposud asi nejhezčí hru. Jedná se o Hero of Sparta, hack`n`slash rubačku, která je jakýmsi God of War klonem. Hra stojí 9.99 dolarů, které si vývojáři zaslouží. Pojďme se na ní podívat blíže.

VIDEO: 807 'Hero od Sparta - trailer'

Ve hře se ujmete role krále Argose, Spartského hrdiny, který si musí probojovat cestu tímto epickým příbehem . Postavu vidíte z pohledu třetí osoby a na displeji máte všechny ovládací prvky – analogovou „páčku“ a „tlačítka“ pro blokování a útok. Graficky hra vyčnívá nad všemi ostatními tituly na iPhonu. To vše přispívá k zážitku z mobilního hraní, který velice připomíná God of War: Chains of Olympus.

hero.jpg hero2.jpg

Argose bude moci používat 5 různých zbraní, které si v průběhu hry budete moci vylepšovat. Každá zbraň má také nastaveno kombo, které v hezkém grafickém prostředí vypadá vážně efektně. Hra, ačkoliv zasazena do epického starověkého světa, je přímočará, kdy k projití každého levelu vám bude stačit zvládnout poslední vlnu nepřátel. Platí zde pak zásada, že postupem levely, se zvyšuje počet nepřátel, ale i tak je hra dobře hratelná a drží si framerate.

Ve hře nalezneme také tzv. „finishing moves“, které dorazí oponenta zcela efektním způsobem, stačí jen mačkat tlačítka v určitém pořadí.Hru lze dohrát v Easy modu za 4-5 hodin. Po dohrání Easy či Normal modu, se vám odemkne Heroic mod, který Vám od začátku přinese všechny zbraně, ale také daleko větší nájezdy nepřátel. Hero of Sparta lze tedy vřele doporučit, za 10 dolarů je to vážně skvělá koupě. Na mobilní telefon úchvatné zpracování, atmosféra a povedené ovládání.

Zdroj: Toucharcade

 

Váš názor Další článek: Hlas lidu: Sony propouští

Témata článku: , , , , ,