Zakladatel DICE jde do free-to-play her

Fredrik Liljegren, zakladatel švédského vývojářského studia DICE, které později odkoupila společnost Electronic Arts si založil nové studio s názvem Antic Entertainment.

Pokud se těšíte na nějaké pořádné tituly, tak máte smůlu. Jejich prvním projektem je free-to-play hra, která dostala název Junk: Battles a podle všeho se jedná o mix strategie a akce, jež se hraje přes internetový prohlížeč. Hráči v této hříčce mají možnost stavět, ovládat a modernizovat nejrůznější stroje, se kterými budou bojovat. Kromě bitev musí mezi sebou spojenci komunikovat a navzájem si pomáhat. Chybět samozřejmě nemohou podrobné statistiky, které může sledovat každý uživatel tohoto on-line titulu.

junk-battles1.jpg junk-battles2.jpg

Hry se samozřejmě nedají dělat bez pomoci zkušených programátorů a grafiků, a i proto se k Liljegrenovi přidali ostřílení hoši, jako je Mark Mikulec a Jeff Evans z Digital Extremes nebo někteří lidé z vývoje Battlefieldu a Bioshocku.

junk-battles3.jpgjunk-battles4.jpg

Studio Antic Entertainment se zprvu zaměří pouze na free-to-play hry pro PC a iPhone, později by však chtěli své hry rozšířit i na další platformy, a tak je velmi možné, že za pár let uslyšíme o velmi zajímavém projektu.

Pakliže se chcete do bitev v Junk: Battles zapojit, tak navštivte oficiální stránky a zaregistrujte se.

Zdroj: Gamasutra
Váš názor Další článek: Settlers se vrací v Paths to a Kingdom

Témata článku: , , , , , ,