PC | RPG | Galerie

Zaklínač 3 přinese klidně i 100 hodin zábavy + nové obrázky

Hra přinese příběhové linie, které se navzájem vylučují, takže Zaklínače 3 budete moci rozjet znovu a jinak.

CD Projekt vydali nové obrázky ze Zaklínače 3, které pochází z rané verze. Tvůrci pracují na nové renderovací technologii, která bude pohánět hru, jež byla potvrzena pro PC a nedávno ohlášený Playstation 4. Níže najdete kromě nových obrázků i ty starší, protože jsme je měli na Doupěti pouze v nižším rozlišení a s logem.

The Witcher 3 03.jpgThe Witcher 3 01.jpgThe Witcher 3 02.jpg

Kromě obrázků tvůrci řekli i něco k rozvětvenému příběhu. Zaklínač 3 je prý plný zásadních rozhodnutí a hráči si budou muset vybírat mezi příběhovými linkami, které se v průběhu jednoho hraní navzájem vylučují, takže je slíbena velká znovuhratelnost. Během Geraltova pátrání po jeho milovaných hráči navštíví celou řádku lokací s vlastní unikátní atmosférou, komunitami a nezapomenutelnými postavami.

The Witcher 3 04.jpgThe Witcher 3 05.jpgThe Witcher 3 06.jpg
The Witcher 3 07.jpgThe Witcher 3 08.jpgThe Witcher 3 09.jpg
The Witcher 3 10.jpgThe Witcher 3 11.jpgThe Witcher 3 12.jpg
The Witcher 3 13.jpgThe Witcher 3 14.jpgThe Witcher 3 15.jpg
The Witcher 3 16.jpg 

CD Projekt RED nevytváří prý otevřený svět s jedním tématem, ale koncentruje se na rozdílná prostředí, třicetkrát větší než ta v druhém dílu. Prostředí se má měnit nejen v závislosti na plnění hlavní příběhové linky, ale podle Geraltových činů v lokálních zápletkách a vedlejších úkolech.

Třetí Zaklínač má být tak nelineárnější víc než kdykoliv předtím. Jedno dohrání příběhové linky zabere hráčům 50 hodin, s vedlejšími úkoly to může být kolem 100 hodin.

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Prohlédněte si uživatelské rozhraní Playstationu 4

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,