Zaklínač: nový trailer na druhou sezonu seriálu Neflixu slibuje válku, monstra i kouzla

Zaklínač: nový trailer na druhou sezonu seriálu Neflixu slibuje válku, monstra i kouzla

Premiéra druhé sezony Zaklínače se blíží (17.12.) a Netflix vydal druhý trailer. Ten podobně jako první představuje velké lákadlo nejen pro fanoušky tohoto seriálu.

Trailer z druhé sezóny ukazuje mnohé. Už je známo, že Zaklínač vezme Ciri do pevnosti Kaer Morhen, která pro něj představuje domov. Tam se Ciri nejen potká s Geraltovým mentorem Vesemirem, ale taktéž se jí tam dle knihy má dostat tvrdého bojového výcviku, kterým procházejí zaklínači. 

První sezónu Zaklínače vypustil Neflix už před rokem a půl. Přes původně opatrný přístup trhal seriál rekordy. Netflix okamžitě začal chystat druhou sérii, Jenže přišel covid, ale také zranění Henryho Cavilla, který ztvárnil hlavní roli Zaklínače. A vše se posunulo. Netflix však nezůstává pouze u jednoho seriálu, nedávno vpustil animovaný film Zaklínač: Vlčí sen. 

Také má dojít k rozšíření o animovanou sérii The Witcher: Blood Origin, mluví se i o hraném spin-off fantasy seriálu o čarodějkách. Druhá sezóna má mít osm dílů, ví se, že bude vyprávěná trochu jinak, než první, kdy byly někteří diváci zmateni různými časovými osami. Zde jsou i dvě dříve vydané více než minutové ukázky z druhé sezóny, které jsou možná zajímavější, než celý trailer.

Drobnou zajímavostí je, že seriál Zaklínač si Netflix mohl dovolit natočit, protože se postava Zaklínače stala více známá díky počítačovým hrám. Nicméně po premiéře první sezóny se ti, co Zaklínače neznali vůbec, o počítačovou hru The Witcher 3: Wild Hunt začali zajímat zpětně. Výsledkem byl 554 % nárůst prodejů. 

Speciál: Netflix

Netflix je populární streamovací videoslužba. Kromě filmů, seriálů a dokumentů, které nakupuje, produkuje i svůj vlastní obsah. Nechybí ani mnoho populárních českých filmů, velká část zahraniční produkce obsahuje české titulky, některé tituly mají i český dabing.

Určitě si přečtěte

Články odjinud