Zapojte se do oficiální soutěže v cosplay s Cyberpunkem 2077

CD Projekt Red zve hráče, cosplayery a fanoušky zábavního průmyslu z celého světa, aby se zúčastnili oficiální soutěže v cosplay se hrou Cyberpunk 2077.

V rámci soutěže mají účastníci za úkol vytvořit ten nejautentičtější cosplay existující postavy ze hry Cyberpunk 2077. Soutěžící mohou jako referenci použít libovolné trailery, ukázky ze hry, screenshoty a artworky vydané studiem CD Projekt anebo se obrátit na jeho oficiální návody k postavám ze hry Cyberpunk 2077, které brzy vyjdou.

Každý, kdo se bude chtít zúčastnit, může zaslat svůj soutěžní příspěvek online přes oficiální webové stránky cosplay soutěže nebo se zúčastnit jednoho z offline kvalifikačních kol. Ta se budou konat na významných herních výstavách kolem celého světa a v průběhu celého roku:

gamescom (Kolín, Německo), 21.–24. srpna 

PAX West (Seattle, USA), 30. srpna–2. září

Tokyo Game Show (Tokio, Japonsko), 12.–15. září

Igromir (Moskva, Rusko), 3.–6. října

Paris Games Week (Paříž, Francie), 30. října–3. listopadu

Celkem 10 soutěžících — 5 finalistů z online kvalifikace a 5 vítězů z offline kvalifikace — se setká ve velkolepém finále, které se bude odehrávat naživo a na pódiu. Tam budou kromě jiných cen soutěžit o lví podíl z množiny cen ve výši 40 000 dolarů a o šanci objevit se na obálce předních magazínů ze zábavního průmyslu. Přesné datum a místo konání události se dozvíme počátkem příštího roku. 

Další informace o soutěži včetně kompletních pravidel a omezení najdete na oficiálních stránkách.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Červencové Games With Gold se soustředí na plošinovky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,