Zářijové Doupě: nájemný vrah Hitman a dojmy z FIFA 06 či NFS: Most Wanted

Léto sice končí, ale Doupě se vrací. Po menší pauze se už příští týden objeví na stáncích zářijové číslo Doupěte, které na svých 100 stránkách nabídne porci informací i novinek. Recenzujeme téměř dvě desítky hitů pro PC, mezi kterými nechybí Dungeon Siege 2, Earth 2160 nebo kontroverzní BloodRayne 2 a erotická Lula 3D.

Nechyběli jsme ani na srpnovém Games Convention, největší herní show v Evropě, odkud přivážíme zajímavé dojmy z FIFA 06. Porazí letos nový Pro Evolution Soccer 5? Máme pro vás přímé srovnání obou her! Ujít si rozhodně nenechejte ani naše dojmy z hratelné ukázky NFS: Most Wanted. Honičky jsou zpět a série získává náboj, kterým válcuje předchozí Undergroundy. Vládcem nového Doupěte je ale Hitman, nájemný vrah, který se již brzy vrátí v novém díle akční série dánských IO Interactive. Máme pro vás informace i rozhovor s tvůrci. Na příchod Čísla 47 tak budete dobře připraveni.

Téma čísla (prozaicky nazvané Mrtvé hry) se soustředí na temnou stránku vývoje her - možnost jejich zrušení. Navíc vám prozradíme, které legendární hry byly ve vývoji, aby nakonec nespatřily světlo světa. Možná, že budete sami překvapeni. Nové Doupě se kromě toho nese ve znamení novinek, a tak se můžete těšit na zpestření obsahu, lehkou grafickou úpravu časopisu, stejně jako kompletně nový engine Doupě CD a DVD. Na přílohách najdete příjemný bonus, kterým je plná verze sci-fi RPG Paradise Cracked.

Nové Doupě hledejte na stáncích příští úterý, 30. srpna 2005.

Váš názor Další článek: Extrémní PvP víkend v Guild Wars

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,