Závěrečný masakr v Doom Eternal započne už zítra. Podívejte se na trailer

Sliby Bethesdy byly naplněny, a tak jsme se dočkali plnohodnoteného představení druhé části DLC The Ancient Gods pro Doom Eternal. Ještě lepší zprávou ale je, že se do hraní budeme moci pustit už zítra.

Doom Slayerovi se sice podařilo zastavit jednu hrozbu, ale probudil tím pradávné zlo. Vypořádat se s armádou Sentinelů ale pro něj není problém díky bohatému arzenálu zbraní, do kterého mimo jiné ve druhé části DLC The Ancient Gods přibyde obří obouruční kladivo. Podaří se mu dobýt poslední pevnost pekla, aby se postavil samotnému Dark Lordovi? 

Bethesda poslední rozšíření pro Doom Eternal představuje spolu s hláškou "Your war against Hell ends here". To dost pravděpodobně znamená, že se v The Ancient Gods uzavře příběh Doom Slayera, který už v základním Eternalu nabral pěkně na obrátkách. 

Druhá část tedy bude dostupná už zítra na všech platformách s výjimkou Switche. Jeho logo ve zveřejněném traileru chybí. Není se ale čemu divit vzhledem k tomu, že samotná hra na Switch vyšla téměř rok po původním datu vydání. 

Váš názor Další článek: Dark Aliance je kooperační RPG s příchutí Dungeons and Dragons

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,