Zavítejte do elfího či trolího města hry SpellForce: The Order of Dawn

Již mnoho obrázků bylo uvolněno z připravovaného titulu SpellForce: the Order of Dawn, který v tuto chvíli dokončuje tvůrčí tým Phenomic. Dnešní obrázky blíže přibližují jednotlivá města třech herních stran ze šesti celkových (lidí, elfů a trolů). Všimněte si především krásně provedených jednotek trolů či efektního západu slunce.

   

Lidské město

Svět rozdělený na několik ostrovů, které jsou spojeny magickými portály, se musí opět obávat příchodu sil chaosu. Tyto síly, vyvolané před osmi lety třinácti moci chtivými mágy a jimi také ve strašlivé válce zničeny, se vracejí v ještě větší síle než poprvé. Jediné proroctví dává lidem naději, že se skončí vše co bylo v minulosti započaté díky hrdinovi, který se postaví armádám Temnoty a zastaví je. Tento poutavý příběh vás uvrhne do světa této hry.

   

Elfí město

Kromě zajímavého příběhu také hra nabídne nový bojový systém Click´n´Fight, který má poskytnout hráči záruku okamžité akce, celkový pohled na boj a kompletně nové taktické možnosti v bitevní vřavě. Hra by měla vést hráče lineárním příběhem s mnoha vedlejšími úkoly. Hráči mohou najímat do své armády postavy ze 6 různých ras, které jim budou pomáhat v boji i ve stavění kolonie. Proti hráči se postaví přes 30 různých nepřátel od démonů až např. po draky. Vydání tohoto titulu se dočkáme již v listopadu letošního roku.

   

Trolí město

Související informace (Spellforce: The Order of Dawn):
Homepage hry: http://spellforce.jowood.de/
Výrobce hry:  Phenomic
Vydavatel hry: JoWood
Vydavatel v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Listopad 2003

Zdroj: 3DGamers

Váš názor Další článek: Boj o pohár ve hře Harry Potter: Quidditch World Cup na GBA

Témata článku: , , , , , , , ,