Zavítejte opět do STALKER: Shadows of Chernobyl

Dnešního dne vám přinášíme devítku nových screenshotů z připravované a netrpělivě očekávané FPS STALKER: Shadows of Chernobyl od vývojářského studia GSC Game World, jenž nás opět zavedou do nehostinné krajiny kolem vybuchlé Černobylské elektrátny. Kromě nich si nenechte ujít posledně uvolněné megalomanské video, které můžete stáhnout přímo z Doupěte.

   

Pro připomenutí ještě nedávno zveřejněné informace o HW požadavcích hry. STALKER by se měl svižně pohybovat na procesoru o taktu 1,4 GHz, 256 MB RAM s grafickou kartou na úrovni GeForce 4. Nižší konfigurace sice mají šanci, ale hráči se na nich budou muset spokojit s horšími detaily a absencí speciálních funkcí moderních karet. Co se týče hry samotné, měla by disponovat neuvěřitelnou hratelností 70 - 100 hodin. I ti největší rychlíci u ní stráví minimálně třicet hodin.

   

Může za to v rozhovoru několikrát zmiňovaná nelineárnost a volnost. Hra vás vpustí do daného sektoru a v něm si budete moci dělat, co uznáte za vhodné. Střílet po všem, co se hýbe, prozkoumávat artefakty nebo se snažit komunikovat s ostatními  Stalkery. Více informací o hře najdete v našem obsáhlém rozhovoru.

   

Související informace (STALKER: Shadows of Chernobyl):
Homepage hry: http://www.stalker-game.com
Výrobce hry: GSC Game World
Distributor hry: Russobit-M / THQ
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 24. Září 2004

Download (trailer, 116 MB): Doupě

Zdroj: The Daily Telefrag

Váš názor Další článek: MEGA galerie screenů hry Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Témata článku: , , , , , , ,