Zbraně v Dying Light 2 se budou rozbíjet jako v jedničce. Bude jich téměř 200 druhů

I když přišel odklad pokračování očekávané zombie akce, vývojáři nepřestávají s přísunem novinek.

I když si na Dying Light 2 nakonec budeme muset počkat až do 4. února, tak Techland pokračuje v jejich sérii videí Dying 2 Know. V posledním z nich byl vyzpovídán producent Szymon Strauss a řeč byla hlavně o zbraňovém arzenálu. Celkově bude čítat téměř 200 různých druhů.

"Svět se změnil a s ním i zbraně. V prvním Dying Light jsme mohli najít jednoduché čepele, klíče - typické nástroje v postapokalyptickém světě. Opotřebovaly se jako všechno ostatní. Po 20 letech ale už můžete narazit i na pořádné zbraně, ale ty jsou velmi drahé a není jednoduché je najít. Svoji výbavu si tedy ze začátku budete tvořit sami ze součástek, co najdete," říká Strauss. 

I když vlastnoručně vyrobené zbraně nevypadají špatně na pohled, stejně se vám po určité době používání rozpadnou v rukách. Prý tentokrát záleží hlavně na úrovni zbraně, od které se odvíjí její odolnost. 

Když se dostanete do situace, kdy se vám zbraň zničí v ten nejnevhodnější moment, tak to podle Strausse není konečná. Stále se můžete dát na ústup, ve kterém vám pomohou například světlice k oslepení nepřítele. 

Diskuze (1) Další článek: Sherlock Holmes Chapter One má datum vydání. Verze pro starší konzole se opozdí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,