Zbrusu nový patch pro Alpha Prime

Čeští vývojáři ze známého studia Black Element Software vydávají po více než dvou a půl letech od data vydání zbrusu nový patch v1.3 pro svou futuristickou FPS akci Alpha Prime. Tato drobná aktualizace ukousne z vašeho disku směšných 2 MB, ovšem hru samotnou vylepšuje takřka k nepoznání.

Mezi její hlavní přednosti patří oprava zásadních problémů se zvukem pro majitele operačního systému Windows Vista, nová vlastnost grafického enginu v podobě celoobrazovkového antialiasingu (volba je přístupná v menu nastavení) a co potěší nejvíce - znatelné vybalancování celé hry. Nepřátelé už nejsou über-tuzí jako v minulosti, a tak se může k závěrečné animaci na  normální obtížnost prokousat každý hráč bez nutnosti častého loadování.

Detailní popis všech nových vlastností a oprav naleznete zde. Patch je určen pouze pro evropské vydání hry (v severoamerické a Steam verzi je již plně integrován) a stáhnout si ho můžete přímo z oficiálních webových stránek Alpha Prime. V současné době je titul včetně českých titulků stále k sehnání, a to za lidových 199 Kč.

Zdroj: web Alpha Prime
 
Diskuze (2) Další článek: Mario & Sonic: Winter Olympics v říjnu

Témata článku: , , , , , ,