Akce | Wii

Život v poušti může být nebezpečný

Po nepříliš dlouhé době vám opět přinášíme informace o jednom exkluzivním titulu určeném pro konzoli Wii. Tentokrát nese jméno Deadly Creatures a jedná se o akční thriller viděný z pohledu třetí osoby. Příběh hry vás zavede do pouštního světa plného teroru, o který se starají všudypřítomní nepřátelští tvorové a největším vítězstvím je na tomto místě přežití. Nicméně vy se na celou situaci podíváte z trochu jiného úhlu pohledu, neboť se vašimi herními postavami stanou nenápadný sklípkan a obrněný štír.

A zástupci podobného zvířecího druhu budou i vaši nepřátele, dočkáte se například různých ohavných tarantulí, vos, černých vdov a samozřejmě také nejnebezpečnějších dravců všech dob – lidí. Naštěstí proti nim nebudete úplně bezbranní – k dispozici dostanete ostrý dráp, ocas anebo případně žihadlo, přičemž s pomocí unikátního ovládání nunchuku by vás při troše štěstí nemělo nic zaskočit.

Grafické zpracování titulu je na dobré úrovni a rozhodně se řadí k tomu lepšímu, co je na Wii k vidění. Datum vypuštění Deadly Creatures do maloobchodních prodejen v celém světě je stanoveno již na příští měsíc.

DeadlyCreatures_055.jpgDeadlyCreatures_056.jpg
DeadlyCreatures_057.jpgDeadlyCreatures_060.jpg
DeadlyCreatures_062.jpg

 

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: Wii
Žánr: Akce
Výrobce: Rainbow Studios
Začátek prodeje: únor 2009
Váš názor Další článek: Představen obal Killzone 2

Témata článku: , , , , , , , ,