Změní se Revolution na Nintendo Go?

Ještě před včerejším proslovem Satoru Iwaty na GDC se objevily na serveru Engadget tajemné fotky s dokumentů krychlovitým logem, japonským textem a nápisem Go. Ihned se vyrojily spekulace, zda se nejedná o finální název chystané konzole od Nintenda. Ti totiž prohlásili, že Revolution je pouze kódové označení a než se přístroj dostane na trh, ještě jej změní.

 

Fragmenty japonského textu prý obsahují slova "značka (odráží)", "obsahuje systémovou úroveň" a "-technologie v posledních zprávách." Zatím Nintendo pravost fotek nekomentovalo a Iwata ve svém proslovu nic o změně jména Revolutionu neřekl, ani nezmiňoval nic, co by se mělo jmenovat Nintendo Go.

Karel Kališ komentuje: Těžko říct, co si o Nintendo Go myslet. Variant existuje celá řada, od naprostého podvrhu, přes jméno nějaké nové služby či přístroje od Nintenda, po skutečnost, že by se takto skutečně mohla v budoucnosti jmenovat konzole Revolution. Samozřejmě, jak to už v podobných případech bývá, na pravdu si budeme muset počkat. Mezitím se můžeme kochat hezkým modrým logem. 

Zdroj: Engadget

Diskuze (1) Další článek: Point Blank míří na NDS

Témata článku: , , ,