Změny na české CS scéně - stávající hráči týmu NecoRaisers odcházejí jinam

Podle informací ze zákulisí neprodloužili stávající členové CS týmu NecroRaisers smlouvu s vedení klanu NR a rozhodli se vytvořit zbrusu nový tým. Tento nový tým se nazývá pracovně AMD.Cyber Team CZ a právě on bude reprezentovat Českou republiku na mezinárodní akci Electronic Sports World Cup. Jediným známým hráčem je obluda, zbytek týmu bude představen během příštího týdne. Dá se ale očekávat, že dojde k obměně v současné sestavě NR.

Významný multiherní klan NecroRaisers je tak bez své nejdůležitější divize a jistě již v tuto chvíli vyjednává s dalšími špičkovými CS týmy z ČR.

Aby toho nebylo málo, proslýchá se, že někteří z ex-hráčů klanu NR dostali výhodnou nabídku od týmu nEophyte, která se týká nadcházejícího finále české kvalifikace World Cyber Games.

NecroRaisers uvedli na svých stránkách, že vedení sdružení NR neprodloužilo smlouvy s hráči z důvodu jejich špatných výsledků a nízké motivace. O tom, jak chtějí NR nahradit svou nejúspěšnější sekci, svědčí tato věta:

"Sponzorskou podporu a zázemí NecroRaisers rádi nabídneme hráčům, jejichž motivace je větší a jenž mají potenciál stát se jednoznačně nejlepším týmem u nás."

Pořadatelé české kvalifikace ESWC se obrátili na vedení světové soutěže, které se má vyjádřit k tomu, kdo bude reprezentovat ČR na této světové soutěži.

Zdroj: Progamers

Váš názor Další článek: Resident Evil 4 - nové GameCube screeny

Témata článku: , , , , , , ,