Známe data blížícího se slevového šílenství na Steamu

Peněženky připravit a nakoupit kapesníčky. Po akcích na Steamu by vám na ně nemuselo zbýt. A do čeho byste potom utírali slzy při pohledu na účet?

Steam má do konce roku na programu ještě tři velké slevové akce a nyní se můžete pečlivě připravit. Díky úniku informací, které jsou běžně poskytované pouze vývojářům totiž víme, kdy se na ně můžete těšit. Vystaste se s kalendáři a značte.

Halloween Sale - Halloweenský výprodej bude opravdu bleskovou záležitostí. Začne 29. října v 19:00 a jeho konec je naplánovaný na 1. listopadu. Dá se očekávat, že na své si  přijdou hlavně milovníci hororů. 

Autumn Sale - Podzimní výprodej nás čeká ve druhé polovině listopadu a bude výrazně delší, než Halloweenská akce. Začátek je pochopitelně naplánovaný na 21.listopadu 18:55. Nakupovat potom budete moci celý týden až do 19:05 hodin 27. listopadu.

Winter Sale - Poslední výprodej roku potom bude ze všech nejdelší a můžete si díky němu nadělit něco málo pod virtuální Steam stromeček. Začne 20. prosince v 18:55 a poběží až do začátku nového roku. Akce budou platit do 19:05 3. ledna 2019.

Je však nutné podotknout, že Valve nepodává oficiální informace o datech svých výprodejů a jejího potvrzení se tak můžeme dočkat pouze tak, že si na výše zmíněná data počkáme.

Diskuze (10) Další článek: Santa Monica baví videem bugů z vývoje God of War

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,