PC | RPG

Známe datum vydání posledního F3 DLC

Poslední z již minulý rok oznámené pětice stažitelných rozšíření pro Fallout 3, Mothership Zeta, vyjde v pondělí, 3. srpna. Alespoň to včera navečer oznámilo tvůrčí studio Bethesda. Cena byla stanovena na klasických 800 microsoftích bodíků, potažmo $10, a stáhnout si hru v tomto datu budou moci majitelé stolních počítačů, či konzole Xbox 360. Zastánci třetího Playstationu si opět budou muset chvíli počkat.

1.jpg2.jpg

Poslední DLC tak nabralo menší zpoždění, původně se mělo na trhu objevit již tento měsíc, což by však mělo mít pozitivní dopad na výslednou kvalitu hry, doufejme. Pokud jste fanoušky krabicových vydání her, snad ještě připomeneme, že vydání kompilace všech pěti DLC je stále naplánováno na říjen tohoto roku, kdy budete moci volit mezi 60 dolarovou PS3/X360 verzí a 50 dolarovou PC verzí.

3.jpg4.jpg

Pro úplnost pro jistotu doplníme, že příběh Mothership Zeta bude sledovat vaše počínání na emzáckém vesmírném plavidle, z něhož vede pouze jedna cesta - přes zástupy nepřátel. Pomáhat by vám ve vašem snažení měla dvojice nových zbraní (Alien Atomizer, Drone Cannon) a několikero charakterů, ať už z minulosti, či z Capital Wasteland, s nimiž se bude možné spojit.

Zdroj: TZ

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: RPG
Výrobce: Bethesda Softworks | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 3. srpna 2009
Diskuze (4) Další článek: God of War se dočká vlastní knižní řady

Témata článku: , , , , , , , ,