Známe obsazení Ciri a Yennefer do Zaklínače od Netflixu

Ukazuje se, že humbuk kolem Ciri a její barvy pleti byl poněkud přehnaný.

Všichni fanoušci Zaklínače netrpělivě upírali své zraky k oznámení hereckého obsazení dalších postav a tou nejvíce sledovanou byla právě Ciri. Kolem její postavy se totiž motala kontroverze v podobě spekulací o tom, že by neměla být ztvárněna běloškou. Tyhle fámy se ale nakonec ukázaly jako nepodložené. Zahraje si ji totiž Freya Allan. Nejvíce se zatím proslavila rolí mladé Minervy v Into the Badlands. Role Yennefer se potom ujme Anya Charlota. 

K tomu, jak se spekulace nepotvrdily se vyjádřila i producentka Lauren Schmidt Hissrich. "Jednou z věcí, kterou pociťujeme nejvíce jsou obavy fanoušků, že ze seriálu úplně zmizí kulturní kontext Zaklínače a odstraníme jeho slovanské kořeny, na které jsou lidé v Polsku velmi pyšní. To ale nemůže být více vzdálené pravdě. Vždycky jsem chtěla světu předávat slovanské příběhy," řekla k divokým reakcím na neověřené zprávy o obsazení. 

Celkem je v současné době už na natáčení vybraných asi padesát herců. Příběh prý nebude čerpat z herních adaptací z toho důvodu, že ani producentka nechtěla hry hrát, aby bylo možné vyprávět příběh podle svého bez ovlivnění herním zpracováním. Jste s výběrem hereček spokojeni?

witcher-cast.jpeg

 

Diskuze (7) Další článek: Warhammer Quest: Karetní hra - proti silám Chaosu (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,