Známe únorové hry zdarma pro předplatitele Goldu i PS Plus

Tak se zdá, že majitelům Xboxu One zpětná kompatibilita opět přináší ovoce. Sony se stále drží nízko.

Microsoft opět jednou vytasil svou největší zbraň v podobě zpětné kompatibility, majitele Xbox One obohatí příští měsíc až o čtyři hry, které dohromady dosáhnou na hodnotu více než 75 dolarů. Navzdory tomu, že se nejedná o žádné světoborné značky, všechny hry si odnesly od většiny recenzentů alespoň průměrná hodnocení.

Z řady pak vystupuje druhý díl série Gears of War, ke kterému nenaleznete ani jednu "zápornou" nebo alespoň "smíšenou" recenzi napříč celým internetem. Celý seznam her zdarma pro příští měsíc si můžete prohlédnout na obrázku níže.

16684_hig_res_crop_feb_r2t1_bl.png

Sony již poněkolikáté v řadě přináší svým předplatitelům spíše zklamání. Navzdory tomu, že na oficiálním blogu vyzývá fanoušky ke zpětné vazbě, zjevně ji ignoruje. To, jak se vám líbí nebo nelíbí únorový výběr her pro PS Plus nechám na vašem zhodnocení. Celý seznam her zdarma pro příští měsíc si můžete prohlédnout níž, Sony tituly rovněž představuje i ve třicetisekundovém traileru. 

Čestnou vyjímkou budiž akční arkáda Helldivers, kterou doporučujeme všem bez rozdílu věku a vyznání. Jde totiž o menší klenot mezi izometrickými akcemi, který si rozhodně nemůžete nechat ujít.

  • Grid Autosport - PS3
  • Helldivers: Democracy Strikes Back - PS4, PS3, PS Vita
  • Lemmings Touch - PS Vita
  • Nom Nom Galaxy - PS4
  • Nova-111 - PS Vita
  • Persona 4 Arena Ultimax - PS3
Diskuze (1) Další článek: Battlefleet Gothic Armada v příběhovém traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,