Žoldáci jdou do boje

Nájemní žoldáci jsou poslední dobou v herním průmyslu pečení vaření a snad i smažení. Objevili se v prvním díle Far Cry, ba dokonce jsou plánováni i do jeho pokračování. Nechyběli v  Tom Clancy´s Sprinter Cell Chaos Teritory a nyní se chystají okupovat vaše harddisky na PC i X360 prostřednictvím titulu Raven Squad: Operation Hidden Digger od týmu Atomic Motion.

Žánrově se zde v sobě skloubí RTS a FPS. Pod ruku se vám dostanou dvě čtyřčlenné skupiny žoldáků, které havarovali za nepřátelskou linií kdesi v Amazonském pralese. Právě zmíněná kombinace strategie a first person střílečky bude pro přežití a dostání se do bezpečí prioritní. Každý z členů vašeho komanda má jiné schopnosti i vybavení, což je jasná výzva ke spolupráci a pořádnému plánování. V Raven Squad zkrátka s „hurá stylem“ vavříny nesklidíte, spíše naopak. Tím ovšem nechceme říct, že si neužijete pořádných přestřelek. Ostatně, nespoutaná a nepropustná džungle si o ně sama říká.

Jak to nakonec s tímto nadějně vypadajícím titulem dopadne se můžete přesvědčit již brzy. Datum vydání je  plánováno letos na podzim.

31606_RavenSquad-01.jpg 31607_RavenSquad-02.jpg
31608_RavenSquad-03.jpg 31609_RavenSquad-04.jpg
31610_RavenSquad-05_normal.jpg 31611_RavenSquad-06.jpg 

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Akce, Strategie | mix FPS a RTS
Výrobce: Southpeak Interactiv
Diskuze (1) Další článek: Rychlý konec nového firmwaru pro PS3

Témata článku: , , , ,