PC | Akce

Žoldákem po celém světě

Projekt Parabellum je ve vývoji již od roku 2006, přičemž poslední dobou jsme o něm měli minimum zpráv. Snad by se až mohlo zdát, že se titul dostal na herní hřbitov, ale před několika dny byla tato domněnka vyvrácena. Vývojaři ze společnosti ACONY vydali trojici zbrusu nových screenů a pár informací k tomu.

Parabellum v sobě kombinuje to nelepší z MMO a FPS her, všechno v pěkně promíchaném mixu tak, aby byl výsledek co možná nejunikátnější. V jednotlivých levelech si užijete jak spoustu akce, tak především také taktizování a plánování. V roli nájemného žoldáka se podíváte do lokalit po celém světě, kde budete pomocí plnění „zakázek“ od všemožných lidí získávat zkušeností body a samozřejmě si tak vylepšíte i skilly. Čím více se vám bude dařit, tím více poroste i váš věhlas a respekt.

Co se grafické stránky týče, ta je poháněna skvělým Unreal Enginem 3, ale daleko zajímavěji působí fakt, že je zároveň použito i procedurální texturování. Co to znamená? Inu, tento způsob texturování využívá 500krát až 1 000krát menší místo, než normálně, takže se výsledná velikost hry bude o něco menší. Majitelé PC a konzole X360 se do svých oblíbených obchodů mohou zaskočit podívat v prvním kvartále příštího roku, který byl stanoven jako datum vydání.

Parabellum.jpg Parabellum2.jpg
Parabellum3.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Akce | MMOFPS
Výrobce: ACONY games
Váš názor Další článek: Galerie: Chronicles of Riddick 2

Témata článku: , , , , ,