Zosso Bowling aneb opravdu netradiční kuželky!

Titul Zosso Bowling je inspirován bowlingem, sportem, který se v českých luzích a hájích usadil pod jménem kuželky. Hra Zosso Bowling však kromě klasických kuželek přináší i nová vylepšení, která dělají tuto, pro někoho možná na první pohled nudnou hru, mnohem a mnohem zábavnější! Chcete vědět o co jde? Více informací najdete v samotném článku!

Bowling má bezpochyby stejně jako desítky dalších sportů své významné místo v dnešním světě - a důvodem není jen to, že si mezi širokou veřejností získal dobré renomé a patřičnou popularitu. Mimo jiné je to dáno i jeho relativně malou obtížnosti, která z něj činí zábavné odreagování i pro méně zdatné jedince (aneb vůbec nezáleží na tom, jestli tuto hru umíte nebo ne - hlavní je přece pobavit se). Navíc si můžeme klasické kuželky spojit i s několika různorodými místy - bary, hospodami či třeba restauracemi. A to jsou lokality, kam bezpochyby stejně jako já každý z vás mile rád zavítá :-). Ale pojďme se nyní plně věnovat netradičnímu titulu Zosso Bowling, který opravdu stojí za to!

 

Titul Zosso Bowling je po námětové stránce postaven na klasickém bowlingu, autoři však přidali mnohá vylepšení, která tento sport příjemně doplňují a činí ho zábavnějším. Dohromady budete kromě klasického hraní kuželek dělat i další, a v případě titulu Zosso Bowling minimálně stejně podstatné, věci. Jako zpestření totiž byly autory přidány speciální kuželky, které přijíždějí po stranách dráhy - pokud je necháte projet až k sobě, ztratíte deset sekund z časového limitu. Místy se navíc vyskytuje i zajímavé poletující individuum (těžko to, co uvidíte, pojmenovat, já jsem se k tomu neodhodlal), které se budete snažit ze vzduchu sestřelit.

 

A jak na to? Pro pohyb do stran a posouvání se spolu s koulí využijete samotnou myš, pro vyslání střely pak musíte použít klávesu Space - tak dokážete porazit přijíždějící kuželky i ty, které jsou na svém původním místě. A jak zničit ono poletující individuum? Stiskem pravého tlačítka myši se přepnete do "Moorhuhn" režimu a myslím, že není třeba dodávat, co bude poté následovat - pro střelbu opět využijete klávesu Space. Celkově musím autory za přítomnost nových "vylepšení" jen a jen pochválit, hra je tak mnohem akčnější a nepochybuji o tom, že vy z ní budete mít dobrý pocit. Devizou je také skvělá grafika, jaký názor budete mít na velikost už nechám na vás.

Download hry (2,9 MB) zde.

Váš názor Další článek: Šestice screenshotů z Midtown Madness 3

Témata článku: , ,