Zrušení se nekoná, Indiana Jones žije

Když zahraniční server IGN vypustil do světa zprávu, že má z několika na sobě nezávislých zdrojů ověřeno zrušení chystané Jonesovky, mezi fandy to začalo vřít. Hra totiž vypadala podle prvních informací skutečně zajímavě, a nic na tom nezměnila ani skutečnost, že se od jejího oznámení na E3 v roce 2006 neobjevily žádné nové informace.

4.jpg1.jpg

Jako by to nestačilo, chvíli na to se v jiném e-magazínu objevila zpráva, že Activision plánuje vydání hry již na červen tohoto roku. Zamotanou situaci muselo vyřešit až studio LucasArts, jež ubezpečilo všechny fanoušky, že se na hře i nadále pracuje, přičemž nové informace budou k dispozici již brzy. Na pravou míru pak vše uvedl i Activision, podle nějž se Indiana Jones dostal na jejich seznam zcela omylem.

"V LucasArts i nadále zůstáváme věrni Indyho značce," uvedl mluvčí zmíněné společnosti v rozhovoru pro server Joystiq. ""Samozřejmě si jsme vědomi toho, že hráči netrpělivě očekávají nějaké bližší informace o chystané hře. Mohu vás ale uklidnit, již brzy se jich dočkají."

Zdroj: Joystiq, LiveWii

Dostupné pro: Wii, PSP, 3DS, iPhone
Žánr: Adventury | akční adventura
Výrobce: LucasArts
Začátek prodeje: 2009
Váš názor Další článek: GH3 vydělalo miliardu dlarů

Témata článku: , , , , , , , ,