Ztraceni na pustém ostrově

Jako Robinson Crusoe se budete cítit, pakliže si zahrajete titul Lost in Blue: Shipwrecked!. Určitě jste již uhodli, že v této hře se stanete ztroskotancem na pustém a velmi tajemném ostrově. Přírodní podmínky jsou velmi dobré, dostanete se do míst s hustými lesy, starověkými zříceninami a třeba i na poměrně nebezpečnou plošinu pod aktivní sopku.

Abyste se na ostrově necítili tak osamocení, po čase budete moci mít své vlastní domácí zvířátko, s nímž plyne čas mnohem rychleji. Stejně tak se k vám přidají i různí více či méně přátelští příslušníci lidské rasy. Máte dvě cesty, kudy se můžete ubírat. Buďto uděláte všechno proto, abyste se dostali zpátky domů do civilizace nebo se rozhodnete začít nový život uprostřed oceánu. V obou případech se na vás čeká hodně překážek, na jejichž vyřešení je třeba zapojit mozek.

Trojrozměrná grafika nabídne hezké prostředí se střídajícím se počasím, což potěší srdce každého dobrodruha. Hráči budou moci plně využít potenciál Wii Remote a nunchuku zejména při hraní některé ze čtyřiceti povedených miniher. Patří mezi ně například rybolov, tesařské práce apod. Titul by se měl dostat na trh ještě v průběhu letošního roku.

343966_full.jpg 343968_full.jpg
343972_full.jpg 343974_full.jpg
343978_full.jpg 343982_full.jpg
343986_full.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: Wii
Žánr: Adventury, Arkády | Akční adventura
Výrobce: Konami
Váš názor Další článek: Gaute Godager opouští Funcom

Témata článku: , , , , , , , , , ,