PC | Téma

10 nejlepších letních pařeb pro PC [redaktoři radí]

Nevíte, co dělat o prázdninách, za oknem zrovna prší a srdce touží po herním dobrodružství? Poradíme vám!

Blíží se léto, otepluje se, a protože i během třicítek občas zaprší a nemůžeme každý den chytat venku bronz, rozhodli jsme se vám nabídnout to nejlepší na letní pařební noci (a dny). Začneme tedy u PC platformy, která u nás stále vede, a poté se přesuneme na konzole nové generace a nezapomeneme ani na nejlepší zařízení, která si letos můžete pro hraní pořídit. Pojďme na to!

Odkazy na produkty uvedené v tomto článku jsou placenou inzercí obchodu Alza.cz. Doporučení jednotlivých produktů je ale čistě redakční rozhodnutí, odkazy jsme k nim přidali až dodatečně.


Hatred

Cena: 499 Kč

Datum vydání: 1. června 2015

Pokud se aspoň maličko orientujete v herním prostoru, museli jste obrovský poprask kolem traileru na simulátor masového vraha zaregistrovat. Internet se rozdělil na dva tábory: otravní intelektuálové, kteří se zasazovali o právo této ultra násilné hry vyjít, a ještě otravnější pacifisté, kteří zamrzli u PacMana.

2872832-s5.jpghatred_team-bg.jpgs1.jpg

Faktem je, že pokud rádi experimentujete a zkoumáte žánrové hranice nebo hranice herního média obecně, měli byste do toho jít. Půjde o izometricky zabíranou černobílou řezničinu, kde musíte sundat co nejvíc nevinných, než vás zastaví ozbrojené složky. Pokud vás zastaví.

Na stranu jednu je tonemorální a brutální, na druhou geniální odreagování, díky kterému vám poté nerupne v bedně a nepůjdete mlátit babičku na přechodu lopatou. Navíc vám bude buřt i ten letní hmyz.

Pokračujeme méně známým, ale stále vysoce doporučovaným zážitkem.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,