PC | Téma

10 nejšílenějších herních kreací z Japonska

Je všeobecně známo, že Japonci mají rádi odlišné věci. Nad některými jejich výtvory ale zůstává rozum stát.

Ach Japonsko. Kam se hrabe USA, toto je země neomezených možností. Ne že by vývojáři z Japonska neuměli dělat „normální“ hry. To vůbec ne. Ostatně, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain je toho důkazem. Ze země vycházejícího slunce také pochází dlouholetá série Final Fantasy od Square Enix. 

Pak tam ale vznikají hry nevydávané v Evropě a Americe, protože asi nikdo nemá odvahu je u nás distribuovat, potažmo hrát. Kupříkladu několikrát do roka vychází v Japonsku časopis, ve kterém jsou jen simulátory znásilnění. V našem výběru sice nepůjdu až do takových extrémů, ale i tak to bude stát za to. 

10. Akiba’s Trip Undead and Undressed

A začneme pěkně z ostra. Tahle hra od vývojářského týmu ACQUIRE Corp. je jedna z těch, které si můžete zahrát i vy. Na jaře letošního roku se objevila na Steamu a dokonce s anglickým dabingem, aby si to mohl "cizinec" patřičně vychutnat.

Akiba1.jpg

akiba2.jpgakiba3.pngakiba4.jpg

Příběh se odehrává v Akihabaře, tokijské čtvrti plné obchodů s elektronikou, hrami, anime a mangou. Mezi obyčejnými lidmi se ale v této oblasti pohybují i upíři zvaní Synthisters. A je jen na vás, abyste vymýtili upíří hrozbu, všemi možnými způsoby.

Můžete si na to vzít několik různých zbraní a oblečků. A co že je na tom divného? No, abyste mohli upíra zničit, musíte ho svléct. A to tak, že úplně. Jinak se jich prostě nezbavíte. Škoda, že těch upírů není víc i u nás.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,