10 skvělých her, které se hodí pro začínající hráče

Chcete začít hrát hry, ale nevíte, kde začít? Připravili jsme seznam her, které jsou pro nováčky jako dělané.

Když jsem dostal úkol zpracovat seznam her pro začínající hráče, řekl jsem si, že je to celkem výzva. Musí to být snadno uchopitelné, ale zároveň ukázat to nejlepší. Aby člověk nebyl odpuzen, ale zároveň, aby měl chuť pokračovat. A těchto 10 her toho myslím docílí.

Chuchel a česká pohádka

Nakonec jsem vybral Chuchla, ale mohlo by tu být cokoliv od skvělého českého studia Amanita Design. Chuchel je tak trochu hra a trochu kreativní film. Rád to nazývám českou obdobou veverky z Doby ledové, ačkoli se tato koule prachu žene za třešničkou.

chuchel_1.jpgchuchel_2.jpgchuchel_3.jpg
Chuchel ve vás probudí vnitřní dítě. Vždy si ho rád zopakuji

A cestou zažívá různá vtipná dobrodružství. Chuchel je odlehčená zábava, při které se zasmějete a vyzkoušíte spoustu miniher. Navíc není těžké, hádanky jsou hlavně o zkoušení. Prostě se uvelebíte na židli a necháte ožít své vnitřní dítě.

Zároveň je to skvělá rodinná hra. Můžete si to zahrát s dětmi a ty si to rozhodně zamilují. Stačí vám jen počítač, který ani nemusí být moc výkonný.

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (9) Další článek: Star Citizen startuje Free Fly akci, vyzkoušejte si hru zcela zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,