10 tipů, jak se stát neohroženým válečníkem ve For Honor

Vletět do boje a křičet: „Za čest a slávu!“ je sice pěkné, ale moc slávy nezískáte, pokud jako válečník neporazíte ani veverku. Díky naším tipům se ale v nové bojové hře For Honor velice rychle zabydlíte.

Ať jste s For Honor spokojeni nebo ne, má tento titul minimálně velmi dobře propracovaný bojový systém. Abyste byli skutečně dobrým bojovníkem, musíte se s danou postavou ztotožnit a ovládat základní herní prvky. To však není vždy snadné.

For Honor je jednou z her, u které se velmi rychle naštvete. Díky těmto tipům se snad i vy stanete tím, kdo naštve ostatní.

1. Zahrajte si nejdříve kampaň

For Honor má dobře propracovaný bojový systém, ale pokud si ho neosvojíte, často vás hra naštve. Abyste byli skutečně dobrým bojovníkem, musíte se s danou postavou ztotožnit a ovládat základní herní prvky. Poradíme, jak na to. 

I od lidí, kteří For Honor zatím ani nehráli, často slýchávám, že jim kampaň přijde špatná. Nicméně nehledě na to, jestli vás zaujme, se bezpochyby jedná o dobrý start a úvod do hry. Ve For Honor, na rozdíl od některých stříleček, vás kampaň skutečně pomůže připravit na multiplayer.

for_honor_1.pngfor_honor_16.pngfor_honor_17.pngfor_honor_7.pngKampaň je dobrým základem pro multiplayer

Je bohužel velkou nevýhodou, že si v kampani nevyzkoušíte všechny postavy, i těch pár však potěší. Hlavní je, že si osaháte principy hry a zjistíte postupy, které vám dříve unikaly. Mnoho z těchto tipů se pro zajímavost zrodilo díky tomu, že jsem poctivě prošel celou kampaní.  

Diskuze (4) Další článek: Prvních 15 minut z Mass Effectu a průzkum světů ve 4K

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,