9 životně důležitých tipů, jak přežít pustinu Falloutu 4

Pustina je nebezpečná a nevyzpytatelná. Poradíme vám, jak v ní přežít co nejdéle.

Fallout 4 je možná v mnohém takřka totožný se třetím dílem, nenechte se však zmást. Ta nehostinná pustina za dveřmi Vaultu 111 skýtá nepříjemná a nová překvapení. Zbraně, vybavení a vše ve vašem batohu funguje jinak a je třeba být připraven. 

Abyste se v novém světě cítili sebevědoměji, nabízíme vám hrstku zaručených tipů na přežití, a by vám šlo questování, zabíjení a lootování více od ruky. 

9. Pip-Boy je cool, ale zkratky jsou lepší

Váš ruční počítač možná vypadá pěkně retro a hraní s ním je zábavou samou o sobě, jakmile se ale krokoušete prvními hodinami ve hře, inventář se vám začne plnit všemožným harampádím a navigace v menu začne být pomalá a zdržující. Proto investujte trochu času do zkratek (navigační kříž na konzolovém ovladači, čísla na klávesnici). 

fallout4_guide_favourites_menu.jpg

fallout_4_e3_pipboy-1.jpgmaxresdefault.jpgxl_bethesda-fallout4-pip-boy1-650-80.jpg

Celkem máte k dispozici 12 slotů pro rychlé použití, po třech do každé strany (případně hezky za sebou na klávesnici). První tři si tak vyhraďte např. na ty nejničivější zbraně, další trojici na lékárničky a jídlo pro regeneraci zdraví, předposlední trojice může být vyhrazena granátům a poslední už je na vašem osobním uvážení. 

Díky rychlým zkratkám tak budete mít přístup ke všem důležitým předmětům bez toho, abyste neustále zdržovali akci a museli nahlédnout do Pip-Boye pro každé uprdnutí. Věřte nám, ohraje se to.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,