Activision potvrdilo další díl Call of Duty, vyjde v příštím roce

Ne, že bychom to nečekali, ale doufali jsme, že Activision počká od vydání zatím nejnovějšího dílu alespoň pár týdnů. Potvrzení dalšího totiž přichází prakticky za pár dnů.

Za prvních 24 hodin již vydavatel utržil z nejnovějšího dílu CoD pěknou miliardu babek, i když prý prodeje nejdou tak dobře, jak se původně předpokládalo. Studio se chlubí pouze tržbami od obchodníků, nikoli skutečnými výdělky z prodaných kopií, na které si ještě počkáme.

Activision zůstává ale stále pozitivní, protože podle nich se prodeje zvýší, až dorazí nové konzole. A aby toho nebylo málo, na druhý den od startu prodejů ohlásilo studio další díl této akce, kterého se dočkáme v příštím roce. Oznámení jsme se zatím nedočkali, určité spekulace však kolují internetem už nějakou dobu. Pokračování prý neminou ani hry Skylanders a Destiny, i když to bylo zmíněno jen okrajově.

Větší zisky si studio slibuje s příchodem nových konzolí. „Očekáváme, že nové verze a datadisky pro naše hlavní tituly budou úspěšné. Jde o Diablo 3 na PS4 a datadisk Reaper of Souls, nový obsah do World of Warcraft, CoD: Ghost pro next-gen konzole a nezapomeňme na Skylanders a Destiny,“ řekl vydavatel.

Skylanders Giants se společně s Black Ops 2 staly nejprodávanějšími hrami v Evropě a Severní Americe za minulý fiskální rok. Dohromady hry vydělaly 691 miliónů dolarů za třetí kvartál. Společnost je tak spokojena.

Diskuze (9) Další článek: LinkedIn nejspíše vyzradil, kdy vyjde Mad Max a Just Cause 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,