Alan Wake Remastered se chlubí hezkým vizuálem na uniklých obrázcích

Britský Amazon nechtěně zveřejnil na stránku hru i se spoustou obrázků.

Jak už to tak bývá, občas se na internetu předčasně objeví něco, co tam být ještě nemělo a tentokrát se prokecl britský Amazon, kde se objevil očekávaný remaster Alana Wakea i s kupou čerstvých obrázků. Vše bylo samozřejmě staženo, karta hry ael zůstala online dostatečně dlouho, aby šikovní lidé, jako například YouTuber Charlie „Kranitoko“ Murray, obrázky stáhli. V galerii si můžete povšimnout, kolik práce bylo na hře odvedeno, a že remaster vypadá skutečně detailněji a propracovaně.

Remaster bude obsahovat kromě základní hry také příběhová rozšíření The Signal a The Writer, kterých se dočkáme pod záštitou vydavatele Epic Games na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S už v říjnu. Kromě vylepšených textur a 4K rozlišení hra nabídne také komentář kreativního ředitele Sama Lakea.

Od vydání původní hry pro Xbox 360 uplynulo už víc jak 11 let, a proto po úniku na Taiwanské stránce a následném potvrzení přímo studiem Remedy nastalo ohromné nadšení ze strany fanoušků. Těšit se také mohou majitelé PlayStation konzolí, protože hra na ně poprvé zavítá právě formou remasteru.

Diskuze (1) Další článek: Forspoken v novém traileru předvádí nádherný svět a odhaluje základy příběhu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,