Apex Legends startuje pátou sezónu honem na úlomky mocného artefaktu

Pátá sezóna přinese hromadu nového, pojďme společně proletět to nejzásadnější.

Společnost Respawn poskytla více informací, co přinese začátek nové sezony battle royale hitu Apex Legends. Pátá sezóna startuje už dnes od 19:00 hodin večer našeho času napříč PC, PS4 a Xbox One a slibuje mnoho novinek.

Do hry bude přidán úplně první příběhový quest a honba za nalezením devíti úlomku artefaktu napříč celou pátou sezónou. Za kompetitivní zápasy budeme automaticky odměňování Treasue Packy. Tento balíček budeme moci získat jednou denně, a právě díky nim odemkneme další Hon po dalším úlomku a různé kosmetické serepetičky.

V této sezoně tedy budeme moct získat až 45 Treasure balíčků, které mohou obsahovat Crafting Metals, BattlePass body, Apex Packs anebo možnost zúčastnit se týdenního Honu dalšího úlomku, jenž najdeme v každém pátém otevřeném balíčku. Flákači, kteří si dovolí nehrát každý den, dostanou od vývojářů velkorysou nabídku zakoupení balíčků za 25 AC.

Těchto honů se budou moci zúčastnit úplně všichni, ale odměnu za ně obdrží pouze ti, kteří si tuto misi poctivě odemkli. Za opakované úspěšné dokončení té samé výpravy obdržíme další odměny, a také nové kapitoly, které vypraví příběh o The Broken Ghost a nové postavě - Loba.

V těchto výpravách nás vysadí v dané lokaci a na nás bude prostřílet si svou cestu do cílové lokace, kde je úlomek ukryt. A až ho budeme mít u sebe, budeme se s ním ještě muset dostat zpátky, rozhodně to nebude žádná procházka růžovým sadem a budeme muset používat všechny finty z arsenálu našeho hrdiny.

Pokud to ale všechno zvládneme, pochopitelně obdržíme tuto část artefaktu a po nasbírání všech devíti úlomků, kdy artefakt znova získá svou magickou sílu se stane naší novou zbraní. Jedná se o exkluzivní Weapon Charm, a dále si zpřístupníme nadcházející příběh o "The Broken Ghost".

Všechny hony, které jsme si odemkli, můžeme libovolně zahrát znova a vyzkoušet ostatní herní postavy a taktiky. 

Diskuze (1) Další článek: Playstation 5 bude možná odhalen už začátkem června

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,