Assassin's Creed Odyssey odhaluje obsah po vydání, nechybí třetí díl

Ubisoft již tradičně plánuje bohatý dodatečný obsah do své nadcházející hry.

Assassin's Creed Odyssey je další velká hra Ubisoftu a jak je již zvykem, plánuje se bohatý dodatečný obsah po vydání hry. A tentokrát půjde opravdu o lákavé bonusy i mimo Season Pass. Ale popořadě. 

Pokud si pořídíte Season Pass, dostanete přístup ke dvěma velkým příběhovým dodatkům - Legacy of the First Blade, ve kterém se podíváme na prvního hrdinu, který si navlékl na ruku skrytou čepel. A The Fate of Atlantis, kde odkryjeme tajemství legendárního potopeného města.

Assassin’s Creed Odyssey Season Pass.jpg

Překvapivě byly odhaleny i dva remastery původních her - Assassin's Creed III a Assassin's Creed Liberation, které budou taktéž součástí Season Passu a nabídnou celou řadu grafických vylepšení, nový engine a jiné inovace pro současnou generaci. K mání by měly být v březnu příštího roku i samostatně. 

Pokud ale neholdujete Season Passům, Odyssey nabídne i obsah zcela zdarma. Především vytkneme The Lost Tales of Greece, což budou nové příběhy a mise, které se integrují do původní hry, výzvy a rozličné kontrakty. Samozřejmostí bude Discovery Tour, pokud budete chtít prozkoumávat Řecko z více historického hlediska. 

Assassin's Creed Odyssey vychází 5. října letošního roku na PC, PS4 a Xbox One. 

 

 
Diskuze (2) Další článek: Cenega k vydání Shadow of the Tomb Raider nafotila vlastní Laru Croft

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,